KONYA ACİL TAKSİ


Bakyapı Konya Prestij Park TAKSİ DURAĞI


Bakyapı Konya Prestij Park

Bakyapı Konya Prestij Park taksi hizmeti için Konyadaki bir taksi şirketiyle iletişim kurabilirsiniz. Taksi şirketleri genellikle telefonla veya internet üzerinden ulaşılabilirler. Ayrıca Konyada popüler olan bazı taksi uygulamaları da bulunmaktadır, bu uygulamaları kullanarak da Bakyapı Konya Prestij Parka taksi çağırabilirsiniz

Bakyapı Konya Prestij Park, Konya şehrinde yer alan bir konut projesidir. Bakyapı İnşaat tarafından hayata geçirilen bu proje, modern ve konforlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.


Bakyapı Konya Prestij Park projesi, toplamda 3 blok ve 132 adet daireden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklılık göstermektedir. Her dairede geniş balkonlar bulunmakta ve doğal ışık alan ferah bir yaşam alanı sunulmaktadır.


Proje, sosyal olanaklar açısından da zengin bir yaşam sunmaktadır. Site içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve spor alanları gibi birçok imkan bulunmaktadır. Ayrıca güvenlik önlemleri de düşünülerek 24 saat güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.


Bakyapı Konya Prestij Park projesi, merkezi bir konumda yer almakta olup, çevresindeki alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler ve ulaşım ağlarına kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca projenin yakınında bulunan yeşil alanlar ve parklar da doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır.


Bakyapı Konya Prestij Park projesi, modern mimarisi, kaliteli malzemeleri ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çekmektedir. Konyada prestijli bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek olabilir.


 

Whatsapp Taksi

ACİL  Taksi Whatsapp Destek

Merhabalar ;

ACİL Taksi Lütfen ,konum atıyorum hemen